سرفصل دوره لاته آرت و شیمی شیر
– توضیح فرمول اصلی لاته آرت
– مفهوم استرکشن و عصاره گیری درست
-بادی اسپرسو و شناخت شیر مناسب
– پیچر شناسی
– کاپ شناسی
– مهندسی کاپ
– شیمی شیر و تاثیر گذاری هر یک از عوامل
– شناخت المان های اصل لاته آرت طبق اسکریپت مسابقات
– کنتراست
– هارمونی سایز پترن نسبت به سایز کاپ
– تقارن
– کیفیت شیر
– پیچیدگی طرح
– درخشنده بودن شیر
– بورینگ تخصصی نسبت به اجرای هر پترن
– پروتئین ها
– کربوهیدرات ها

دوره لاته آرت و شیمی شیر به صورت 4 جلسه 3 ساعته و به صورت کاملا مفید برگزار می گردد.