در موارد زیر در راه اندازی کافه همواره با شما خواهیم بود.
1- تنظیم منو طبق متغیرها (جمعیت، محل راه اندازی، مخاطبین)
- چای بار
- بار گرم
- بار سرد
- دمی بار
- پیش غذا
- غذای اصلی
2- برآورد کاست و هزینه منو
3-تنظیم سیستم کاری بار،سالن، آشپزخانه
4- تنظیم و جمع آوری مواد اولیه
5- مشاوره در امر خرید تجهیزات
6-آموزش کامل ورک فلو
7-معرفی نیرو در صورت لزوم
8- آموزش کامل و پایه همه افراد
9- آموزش تخصصی اسپرسو ماشین
- آموزش دمی بار
- آموزش کامل بار سرد
- آموزش کامل باریستا
- پشتیبانی