در موارد زیر در راه اندازی کافه همواره با شما خواهیم بود.

1- تنظیم منو طبق متغیرها (جمعیت، محل راه اندازی، مخاطبین)

  • چای بار
  • بار گرم
  • بار سرد
  • دمی بار
  • پیش غذا
  • غذای اصلی

2- برآورد کاست و هزینه منو

3-تنظیم سیستم کاری بار،سالن، آشپزخانه

4- تنظیم و جمع آوری مواد اولیه

5- مشاوره در امر خرید تجهیزات

6-آموزش کامل ورک فلو

7-معرفی نیرو در صورت لزوم

8- آموزش کامل و پایه همه افراد

9- آموزش تخصصی اسپرسو ماشین

  • آموزش دمی بار
  • آموزش کامل بار سرد
  • آموزش کامل باریستا
  • پشتیبانی