1. شناخت بارتندینگ تاریخچه ی آن
  2. شناخت بار و قسمت های مختلف آن
  3. شناخت ابزار و طریقه صحیح استفاده از آن
  4. شناخت مواد
  5. استاندارد چیدمان بار
  6. شناخت ظروف
  7. آشنایی با کالر کدینگ
  8. آشنایی با سیروپ سازی
  9. آموزش غلظت های مختلف سیروپ و ساخت آن
  10. ساخت دو نمونه سیروپ دست ساز
  11. رسپی خوانی و رسپی نویسی
  12. واحد های اندازه گیری در نوشیدنی ها
  13. اصول سرو و اولویت ها
  14. ساخت 6 نمونه سیروپ دست ساز
  15. آشنایی با متد های ساخت نوشیدنی طبق سرفصل EBS اروپا